Hvad nu, hvis der er noget helt grundlæggende, vi ikke har forstået ved hele glutenproblematikken
… i virkeligheden er gluten blot ét af mange forskellige varianter af plante-proteinmolekyler, der kan skabe inflammation – disse plante-proteinmolekyler benævnes LEKTINER. Her i artiklen kan du få en indsigt i, hvad lektiner gør ved din krop og hvorfor ALLE bør overveje at sætte sig ind i hvilke fødevare der indeholder lektiner og, hvordan disse kan tilberedes hensigtsmæssigt.
I artiklen fremhæves at, det særligt er mennesker med lidelser såsom: gigtpatienter, diabetikere, overvægtige, folk med tarmproblemer, hjerte-/kar sygdomme, autoimmune tilstande, folk med nervesygdomme, leaky gut, hudproblemer, acne, eksem, psoriasis, hovedpine og folk som lider af træthed og mangler energi… som er langt mere lektin-følsomme end andre.
Tankevækkende læsning…
Artiklen slutter af med et par lækre opskrifter
Kildehenvisning: ZONECONNECTION